Політех пишається вами! — ректор ХПІ Євген Сокол про обдарованих студентів

18 листопада з нагоди Міжнародного дня студентів ректор НТУ «ХПІ», професор Євген Сокол привітав юних політехніків зі святом. Він нагородив найкращих студентів університету, які протягом року успішно проявили себе в навчанні, науці, спорті, брали активну участь у студентському самоврядуванні, творчій та профспілковій діяльності.

«Дорогі наші студенти, еліта Політеху! Для нас, викладачів, найбільша нагорода — бачити ваші досягнення. У мене немає сумнівів у тому, що серед вас є майбутні ректори, президенти, керівники компаній і великі інженери. Ми всіляко прагнемо сприяти розвитку кожного з вас, щиро радіємо вашим успіхам і сподіваємося, що роки навчання в НТУ «ХПІ» стануть для вас яскравою, незабутньою сторінкою в житті. Політех пишається вами!», — звернувся до студентів ректор університету Євген Сокол.

Нагород, премій і дипломів були удостоєні 80 юних вихованців ХПІ. За високі досягнення у навчанні та активну громадську діяльність окремим студентам були встановлені персональні стипендії: Президента України (5 осіб), Верховної Ради України (2 особи), Харківської обласної державної адміністрації (2 особи), імені М.Ф. Семко (3 особи), Вченої Ради НТУ «ХПІ» (15 осіб).

Політех також відзначив студентів за номінаціями: «Кращий активіст профспілки» (10 осіб), «Кращий учасник художньої самодіяльності» (10 ос.), «Кращий спортсмен» (12 ос.), «Кращий активіст студентського самоврядування» (12 ос.), «Кращий учасник науково–дослідницької роботи» (10 ос.).

Детальніше ознайомитися зі списком усіх нагороджених можна тут:

НАКАЗ.pdf (235,42 kb)

Після офіційної частини на всіх глядачів та гостей заходу чекав концерт за участю кращих творчих колективів Палацу студентів НТУ «ХПІ».

Більше фото — в альбомі.