Міжнародний день студентів в ХПІ та турнір з фінансової грамотності серед харківських школярів — у програмі «Світ освіти»

Сьогодні на телеканалі ОТБ (Філія Національної телекомпанії України «Харківська регіональна дирекція») о 19.27 вийде новий випуск телепроекту НТУ «ХПІ» «Світ освіти».

Перший сюжет передачі присвячений Міжнародному дню студентів, на честь якого в ХПІ пройшла серія заходів. У їх числі: нагородження кращих вихованців університету (стипендіатів Президента, Верховної Ради та ін.), відкриття залу для настільного тенісу в гуртожитку №7, святкова програма від іноземних студентів і творчих колективів Палацу студентів ХПІ. А найголовніше — у телеефірі прозвучить привітання ректора харківського Політеху, професора Євгена Сокола.

У другому сюжеті глядачі побачать, як у стінах НТУ «ХПІ» оберуть кращих фінансистів Харківської області серед школярів. Мова піде про конкурс з підготовки до Всеукраїнського турніру серед юних знавців курсу «Фінансова грамотність». Ви дізнаєтеся, хто з шести команд став претендентом на звання найграмотніших фінансистів країни. А також кого з них відібрало кваліфіковане журі, яке представляли викладачі кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та фінансів ХПІ, фінансисти, бізнесмени, банкіри.

Детальніше — у черговому випуску телепроекту «Світ освіти» в п’ятницю, 25 листопада, о 19:27 на телеканалі ОТБ, повтор — у неділю, 27 листопада, о 10:50.

Довідка:

Телепроект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» присвячений найбільш цікавим і значущим подіям, що відбуваються в університеті. 10-хвилинна програма виходить один раз на місяць, у п’ятницю, на каналі ОТБ з повтором у неділю.