Студенти ХПІ – учасники Міжнародної зимової школи

З 19 по 25 лютого 2017 року студенти кафедри соціології та  політології Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» проходили навчання в Міжнародній зимовій школі, яка була організована на території Свалявського курорту в Закарпатській області.

Захід, що об’єднав студентів різних країн, відбувся за сприяння двох вищих навчальних закладів Словаччини: Пряшівського університету, Університету Коменського і Центру стратегічного партнерства (Україна).

Серед запрошених були 4 студента-соціолога ХПІ: Олена Джашіашвілі, Марина Кисельова, Тетяна Кузьмей та Олена Ужва.

Для учасників Міжнародної зимової школи проводилися лекційні та практичні заняття, також вони мали можливість відпочивати і знайомитися з історико-культурним комплексом Закарпаття.
В ході освітнього проекту студенти-соціологи ХПІ вели діалог з провідними фахівцями з проблем розвитку транскордонного співробітництва, регіональної політики, економіки, енергетичної незалежності та соціального розвитку країн Європейського Союзу та України, познайомилися з представниками студентства ЄС, а також удосконалили свої навички спілкування англійською мовою.

Після заверешення роботи школи студенти отримали Сертифікати про участь міжнародного зразка.