Політех збирає випускників

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» не зраджує своїм традиціям: кожного року у травні випускники вишу зустрічаються на його території зі своїми  однокурсниками і викладачами.

Так, 19 травня 2017 року випускники кафедри динаміки і міцності машин ХПІ зустрілися через 40 років після захисту дипломів. Рідна альма-матер зібрала 13 одногрупників з Харкова, Києва, Сум.

Випускники 1977 року відвідали рідну кафедру, зустрілися зі своїм куратором — професором Олегом Морачковським, а також ректором НТУ «ХПІ» професором Євгеном Соколом. Він розповів про перспективи розвитку Політеху, роботу Асоціації випускників ХПІ. У свою чергу, політехніки підтримали ініціативу ректора щодо активної взаємодії з Асоціацією випускників.

20 травня 2017 року також відбулася зустріч випускників факультету технологій неорганічних речовин на чолі з завідувачем науково-дослідної частини ХПІ професором Георгієм Лісачуком. На захід прийшли понад 20 осіб. Вони знову зібралися в рідному Політеху через 45 років після закінчення вишу.

Всім випускникам подарували пам’ятні сувеніри.