Про результати візиту міністра оборони України та особливості міжнародного наукового форуму MicroCAD 2017 — в телепроекті НТУ «ХПІ»

Сьогодні, 26 травня на телеканалі ОТБ о 19.27 вийде новий випуск телепроекту НТУ «ХПІ» «Світ освіти».

Так, глядачі дізнаються про результати візиту міністра оборони України Степана Полторака, який відвідав факультет військової підготовки ім. Верховної Ради України НТУ «ХПІ». Міністр розповість про підготовку важливого рішення, яке буде сприяти реорганізації військового факультету.

Другою темою проекту стане ювілейна XXV Міжнародна науково-практична конференція MicroCAD–2017, а точніше, її гості. Науковий форум, що пройшов в ХПІ,  об’єднав тисячі науковців з різних країн світу. Враженнями від форуму поділяться зарубіжні гості з Польщі, Угорщини, Греції. Вони розкажуть про плани подальшої співпраці з ХПІ і спільні з політехніками наукові проекти. В свою чергу, ректор НТУ «ХПІ» професор Євген Сокол оцінить перспективи міжнародної наукової конференції MicroCAD–2017.

Детальніше — в черговому випуску проекту «Світ освіти» в п’ятницю, 26 травня, о 19.27 на телеканалі ОТБ (Філія ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Харківська регіональна дирекція»).

Довідка:    

Телепроект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» присвячений найбільш цікавим і значущим подіям, що відбуваються в університеті. 10-хвилинна програма виходить один раз на місяць, в п’ятницю, на каналі ОТБ.