Випускник ХПІ Альбрехт Ренкер відвідав альма-матер

29 травня випускник ХПІ 1977 року громадянин Німеччини Альбрехт Ренкер відвідав рідний виш. Рівно 40 років тому він закінчив факультет технології неорганічних речовин за спеціальністю «В’яжучі матеріали». Після випуску працював на підприємствах цементної промисловості Німеччини (на той час — Німецька Демократична Республіка). Зараз Альбрехт Ренкер очолює департамент логістики концерну «DyckerhoffGmbH» (Німеччина).

А.Ренкер зустрівся з ректором НТУ «ХПІ» професором Євгеном Соколом, проректором з науково-педагогічної роботи професором Геннадієм Хрипуновим, відвідав Музеї історії ХПІ, де зробив запис у Книзі почесних гостей, помилувався пам’ятником Першому інженеру харківського Політеху.

У рамках візиту Альбрехт Ренкер також побував на рідній кафедрі, де зустрівся з її завідувачем професором Михайлом Рищенком, пройшовся аудиторіями, де колись навчався.

Гостя супроводжували: виконавчий директор правління Асоціації випускників НТУ «ХПІ» Валерій Камчатний, який свого часу навчався разом з ним та мешкав у одній кімнаті в гуртожитку №5, а також випускник ХПІ А.І. Станкевич, з яким А. Ренкер разом працював у студентському будівельному загоні.

Альбрехт Ренкер високо оцінив рівень підготовки, який він отримав під час навчання в ХПІ, висловив свою підтримку «Альма-матер». Попереду А. Ренкера чекає зустріч з однокурсниками, присвячена 40-річчю закінчення ХПІ.

Візит відбувся за підтримки Асоціації випускників НТУ «ХПІ».