ВІДКРИТТЯ! «Науковий андеграунд» від молодих вчених НТУ «ХПІ»

26-27 червня 2017 р. відбудеться відкриття Креативного простору молодих вчених НТУ «ХПІ» «Науковий Андеграунд». Проект створений для підтримки наукової, винахідницької та іншої творчої діяльності, взаємодії молодих вчених, розвитку їхнього інтелектуального потенціалу, суспільної активності і згуртованості.

Над розробкою та втіленням соціального науково-освітнього проекту працювали: Рада молодих вчених НТУ «ХПІ» за підтримки ректорату, а також викладачів, аспірантів, студентів університету.

Презентація «Наукового Андеграунду» стартує 26 червня о 14.00 за участі ректора НТУ «ХПІ», професора Євгена Сокола, голови Ради молодих вчених вишу доцента Романа Томашевського та почесних гостей.

26 червня з 15.00 до 18.00 та 27 червня з 16.00 до 18.00 передбачена низка науково-просвітницьких заходів від молодих науковців, виступи спільноти «15х4 Харків», а також концерт музичних гуртів «ВЛ-8» та «Осколки времени».

Вхід на всі заходи вільний.

Дата та час проведення:

  • 26 червня з 14.00 до 18.00;
  • 27 червня з 16.00 до 18.00.

Місце проведення: вул. Багалія, 13, цокольний поверх, внутрішній двір.

Організатори запрошують усіх, хто поділяє ідеї творчої співпраці наукової і освітянської громадськості Харкова і підтримує ініціативу, що саме наука є рушійною силою розвитку міста.

Детальна  програма відкриття Креативного простору молодих вчених «Науковий Андеграунд» буде опублікована в Facebook  на сторінці SciUnd та  в групі Ради молодих вчених НТУ «ХПІ».