Спортивно-оздоровчий табір ХПІ відкрив новий сезон

11 серпня 2017 року після проведення масштабних робіт з оновлення інфраструктури спортивно-оздоровчого табору «Політехнік» урочисто відкрилася III зміна, яка зібрала рекордну кількість учасників — 140 осіб.

Почесні гості заходу: ректор ХПІ Євген Сокол, голова профспілки співробітників вишу Анатолій Фомін і голова профспілки студентів Сергій Мастерний привітали присутніх з відкриттям сезону.

 

Урочистий вечір заповнили виступи спортивних і мистецьких колективів та команд. Також відбулися естафети, в яких брали участь всі присутні. Основу програми склали збірні спортивних клубів ХПІ з боротьби, легкої атлетики, плавання та баскетболу, циркова студія Палацу студентів університету та інші. Після закінчення заходу учасники отримали призи від профспілки студентів.

У планах організаторів — забезпечення цікавого дозвілля протягом всієї зміни. Гостей бази відпочинку чекають: спартакіади з настільного тенісу, легкої атлетики, кросфіту, волейболу, веселі старти та квести.

За словами проректора ХПІ Магомедєміна Гасанова, до цього сезону в таборі «Політехнік» була повністю відновлена ​​інфраструктура: проведено центральне водопостачання, електропостачання та каналізація. Крім того, для комфорту відпочиваючих, відремонтовано ванні кімнати, встановлено бойлери, доведено до ладу пляж та оновлено зал для занять спортивною боротьбою. Покращення торкнулися не лише інфраструктури, а й сфери послуг. Так, гостям тепер доступний шведський стіл, буфет і зона покриття Wi-Fi.

Роботи з благоустрою спортивно-оздоровчого табору «Політехнік» проводилися при активній підтримці ректорату НТУ «ХПІ». Закриття сезону відбудеться 22 серпня.

 

Довідка: спортивно-оздоровчий табір «Політехнік» розташований в Харківській області, сел. Фігуровка на березі р. Сіверський Донець.

Більше світлин на сторінці НТУ «ХПІ» у Facebook