Про старт всеукраїнського освітнього проекту, перші підсумки роботи Наглядової ради та посвяту в студенти — у телепроекті ХПІ

Завтра, 29 вересня на телеканалі ОТБ о 18.30 вийде новий випуск телепроекту НТУ «ХПІ» «Світ освіти». Він буде присвячений одразу трьом знаковим подіям, які відбулися в харківському Політеху цього місяця.

Темою першого сюжету стане відкриття Всеукраїнської програми «Арсенал ідей — Україна», яка об’єднала у собі науку, мистецтво та інновації. Про освітній проект, його мету, унікальність і перспективи розкажуть Перша леді України Марина Порошенко, ректор НТУ «ХПІ» професор Євген Сокол, голова Ради молодих вчених ХПІ, доцент, кандидат технічних наук Роман Томашевський і керівник проекту Ольга Вієру.

Другий сюжет програми буде присвячений першому засіданню Наглядової ради НТУ «ХПІ». Ректор університету Євген Сокол розповість про основні освітні і наукові проекти, які мають намір реалізувати у рамках стратегії розвитку ХПІ до 2020 року. Зокрема, глядачі дізнаються про проект з трансформації вітчизняної освіти у сфері IT-технологій, який планують здійснити на базі однієї з кафедр Політеху. Про основні завдання бізнесу і перші результати засідання Наглядової ради ХПІ розповість її голова перший віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Василь Хмельницький.

У завершальному сюжеті «Світ освіти» глядачі дізнаються про те, як у ХПІ пройшла вступна кампанія–2017 і відзначили урочисте свято посвячення в студенти.

Детальніше — у черговому випуску проекту «Світ освіти» в п’ятницю, 29 вересня, о 18.30 на телеканалі ОТБ (Філія ВАТ «Національна громадська телерадіокомпанія України» «Харківська регіональна дирекція»).

Довідка:

Телепроект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» присвячений найбільш цікавим і значущим подіям, що відбуваються в університеті. 10-хвилинна програма виходить один раз на місяць, в п’ятницю, на каналі ОТБ.