Оголошено Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів

Студентів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» запрошують взяти участь у XIX Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття». Можна подавати як індивідуальні, так і групові проекти, які необхідно надіслати до 1 грудня 2017 року.

Мета конкурсу — підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

До участі у конкурсі приймаються мультимедійні проекти — аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі «avi». Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин. Авторський текст виконується українською мовою. На початку відеороботи має бути чітко вказано назву матеріалу та його авторів. До відео слід прикріпити анкету окремим файлом у форматі «doc». Подані на конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.

При використанні у мультимедійних проектах кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті авторами проекту, необхідно зазначити автора відеоматеріалу.

Конкурсні роботи та анкету учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня 2017 року.

Протягом грудня 2017 року — січня 2018 року журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовує конкурсні роботи та визначить переможців. Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня 2018 року.

Організатори: Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті у співпраці з із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя, Інститутом історії України НАН України, Кабінетом Міністрів України, Спілкою письменників України.

Питання і уточнення щодо умов конкурсу можна надсилати за адресою: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net