У Харкові відбудеться офіційне відкриття Інноваційного кампуса, що увійшов до десяти найкращих проєктів у світі

27 січня 2022 року відбудеться офіційне відкриття Інноваційного кампуса (Innovation Campus) на базі ХПІ. Це перший проєкт в Україні на базі ЗВО, який поєднує IT-навчання, школу підприємництва та коворкінг. У новому приміщенні можуть одночасно навчатися 300 студентів, загальна площа двоповерхової будівлі — понад 2700 квадратних метрів.

Інноваційний кампус НТУ «ХПІ» увійшов до десятки найкращих (із понад 1300 учасників, 105 країн світу) на всесвітньому конкурсі QS-Wharton Reimagine Education Awards 2021, який оцінює новаторські педагогічні підходи.

Проєкт передбачає перехід від декларативної схеми навчання, в основі якої  здобуття знань, до проєктної. Вона спрямована на набуття практичних навичок для створення продуктів та систем. Це принципово нова технологія навчання IT фахівців, що забезпечує бакалаврську підготовку високого міжнародного рівня.

Детально про Інноваційний кампус, програму навчання, розраховану на 4 роки, цілі, результати за період існування проєкту та плани розвитку можна буде дізнатись під час його офіційного відкриття.

Спікери заходу:

  • Василь Хмельницький, засновник холдингу UFuture та інноваційних парків UNIT.City, голова Наглядової ради НТУ «ХПІ».
  • Євген Сокол, ректор НТУ «ХПІ».
  • Сергій Шкарлет, міністр освіти та науки України.
  • Олег Синєгубов, голова Харківської облдержадміністрації.
  • Ігор Терехов, Харківський міський голова.

Дата та час: 27 січня о 10:30

Місце: Студентське містечко НТУ «ХПІ», вул. Алчевських, 48А (вул. Пушкінська, 79/2), м. Харків.

Акредитація ЗМІ за контактами: 057- 707-62-40,  067-756-04-84