Привітання ректора ХПІ Євгена Сокола з новорічними та різдвяними святами

Шановні друзі!

Сердечно вітаю всіх харківських політехніків та їх родини з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Напередодні свят я щиро дякую колективу ХПІ за трудові досягнення та наукові здобутки, розуміння та підтримку, прагнення ставити високі цілі й досягати їх для розвитку та процвітання Політеху.

Новий рік — це новий етап у житті, нові цілі, а разом з тим — привід підвести підсумки року, що минає. У 2016—2017 навчальному році нам вдалося показати гідні результати в навчанні, науці, викладацькому процесі, організаційній сфері, творчій діяльності та міжнародній співпраці. Завдяки цій роботі університет зберіг свої позиції в національних та міжнародних рейтингах. Так, в ТОП 200 ми займаємо 4 місце, в консолідованому рейтингу — 5 місце в Україні, а в міжнародному рейтингу QS World University Rankings 2018 – 701 місце серед тисяч вишів світу. Всього цього ми змогли досягти разом!

Я переконаний в тому, що кожен політехнік — професор, викладач, науковець, студент — докладе всіх зусиль, використає всі свої здібності, таланти аби покращити імідж нашого ХПІ на національному та міжнародному рівні. Я впевнений, що злагоджена робота колективу принесе свої позитивні результати і в новому 2018 році!

Нехай творча наснага та завзяття ніколи не полишають вас. Нових вам звершень і здобутків на благо рідного Політеху та України!

Здоров’я всім, щастя, оптимізму та добробуту!

З Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

 

Євген СОКОЛ,

ректор НТУ «ХПІ», член-кореспондент Національної академії наук України, доктор технічних наук, професор