День відкритих дверей у ХПІ

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує абітурієнтів та їхніх батьків взяти участь у незвичайному Дні відкритих дверей ХПІ, що відбудеться 25 лютого 2018 року (початок — 10.00). Захід пройде у новому форматі: будуть працювати зони робототехніки та інжинірингу, game-зона, політехніки проведуть мотиваційні та науково-пізнавальні лекції, досліди, майстер-класи, відбудеться рок-концерт.

Представники приймальної комісії вишу розкажуть, як уникнути помилок при вступі до ВНЗ, про особливості вступної кампанії 2018. Абітурієнти зможуть поспілкуватися з ректором ХПІ Євгеном Соколом, представниками факультетів та кафедр вишу.

Дата: 25 лютого, неділя. Початок о 10.00.

Місце проведення заходу: спортивний комплекс НТУ «ХПІ» (вул. Алчевських, 50а).

Програма Дня відкритих дверей НТУ «ХПІ»:

Знайомство з ХПІ. Ректор НТУ «ХПІ», професор Євген Сокол розповість абітурієнтам та їхнім батькам про ВНЗ, а також відповість на їхні запитання.

Лекції від приймальної комісії на теми: «Особливості вступної кампанії та умов прийому 2018» та «Робота над помилками вступників 2017 року».

Презентація та спілкування з представниками 41 спеціальності, 169 спеціалізацій, 21 факультету, 96 кафедр. У ході заходу представлять презентаційні стенди факультетів і кафедр ХПІ.

«Як досягти успіху до 30 років» мотиваційна лекція від випускників ХПІ.

Досліди в лабораторно-експериментальній зоні.

Зона майстер-класів (нова).

 Виступи рок-гуртів: Rebel Yell (Cover-band), ВЛ8 (Rock-band). Звук живий.

 Докладніше на сайті Polytech Events: http://events.kpi.kharkov.ua/event/open-day/.