Оголошено міський конкурс «Молода людина року»

Комітет у справах сім’ї, молоді та спорту по Київському району Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради запрошує молодих співробітників та студентів НТУ «ХПІ» взяти участь у районному етапі щорічного міського конкурсу «Молода людина року». Конкурс буде проведено з 1 березня по 1 липня 2018 року.

1 березня стартує прийом заявок на участь у конкурсі. До 1 липня робоча група сформує список кандидатів, які вийдуть у другий міський етап змагання. Підведення підсумків відбудеться 10 вересня.

Цього року конкурс «Молода людина року» проводиться за десятьма номінаціях: «Учні загальноосвітніх навчальних закладів», «Студент (курсант) вищого навчального закладу III-IV рівнів акредитації», «Студент вищого навчального закладу I-II рівнів акредитації», «Учні професійно-технічних навчальних закладів», «Наукова діяльність», «Фізична культура і спорт», «Культура та мистецтво», «Діяльність у невиробничій сфері», «Громадська діяльність» та «Діяльність у сфері виробництва, підприємництво».

Учасниками конкурсу можуть стати громадяни України віком від 15 до 35 років.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати не пізніше 10 травня 2018 року до Комітету (м. Харків, вул. Чернишевська, 55, 4 поверх, каб.74, 70, тел. 725-20-38, (067)257-01-42, kievrwkmolod@ukr.net, сторінка Комітету в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/groups/1436187049822924/ Назва: Комітет по делам семьи, молодежи и спорта (Харьков)) наступні документи:

До зазначених документів також додаються:

  • копії грамот (дипломів) за досягнення у роботі (навчанні, громадській, творчій, науковій діяльності, військовій або державній службі тощо);
  • витяги з трудової книжки, рішень конкурсних журі, комісій тощо про ті чи інші заохочення протягом попереднього року;
  • детальну інформацію про свою діяльність та досягнення у попередньому році та за весь період роботи (навчання);
  • публікації про свою діяльність в печатних ЗМІ, або відео-, аудіосюжети на телебаченні та радіо — у вигляді записів на касетах або посилання на теле, радіопрограми, підтверджені редакцією телебачення (радіо);
  • перелік виступів на масових заходах на рівні району, міста, області, країни, міжнародному рівні та у ЗМІ;
  • інші документи, які можуть позитивно вплинути на прийняття рішень експертною комісією.

На підставі рішення експертних рад в кожній номінації визначаються один переможець і два лауреати. Переможці міського етапу конкурсу нагороджуються грошовими преміями.

Довідка:

Конкурс «Молода людина року» був заснований в 2001 році. За 18 років існування в ньому взяло участь понад 6 тис. осіб. Мета конкурсу — підтримка обдарованої і талановитої молоді, її досягнень у різних сферах суспільного і культурного життя.