Наукова конференція з енергетичного машинобудування

23–25 квітня в НТУ «ХПІ» відбудеться підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук 2017/2018 н.р. зі спеціальності «Енергетичне машинобудування». Це другий етап конкурсу, за підсумками якого визначать авторів кращих наукових робіт. Всього до галузевої конкурсної комісії надійшло 74 наукові роботи від студентів з 24 вищих навчальних закладів України.

Другий етап конкурсу складається з двох турів. Протягом першого туру галузева конкурсна комісія розглянула подані наукові роботи та здійснила їх рецензування. За результатами рецензування було сформовано рейтинговий список наукових робіт.

На підставі отриманих рецензій було прийнято рішення щодо визначення кращих наукових робіт. Авторам цих робіт надіслано запрошення для участі у підсумковій науково-практичній конференції (другий тур) для наукової доповіді та захисту роботи.

З детальною інформацією щодо проведення першого туру конкурсу та підсумкової науково-практичної конференції можна отримати на сайті кафедри двигунів внутрішнього згоряння НТУ «ХПІ».

Програма роботи підсумкової студентської науково-практичної конференції

23 квітня 2018 р. з 09.00 до 17.00 — Заїзд і реєстрація учасників. Місце проведення: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2), Лабораторний корпус, кафедра двигунів внутрішнього згоряння, аудиторії № 7.

24 квітня 2018 р. з 09.00 — Пленарне засідання, робота секцій. Авторам робіт пропонується зробити наукову доповідь тривалістю до 10 хв.

25 квітня 2018 р. — Підбиття підсумків та нагородження переможців.

 

Довідка:

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1364 від 10.10.2017 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році» Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ-го етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Енергетичне машинобудування».

Переможці конкурсу будуть визначені за результатами конференції відповідно до«Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей».