ХПІ запрошує школярів на підготовчі курси

Курси підготовки до ЗНО з різних предметів — технічних і гуманітарних відкриваються з нового навчального року в НТУ «ХПІ». Заняття в групах починаються вже 22 вересня 2019р. Приєднатися до підкурсів можна протягом півроку — нові групи будуть створюватися наприкінці кожного місяця (до лютого 2020 р.). Студентами підготовчих курсів ХПІ можуть стати школярі з будь-яких міст та областей України.

Заняття передбачають підготовку до ЗНО, розширення знань з предметів, адаптацію абітурієнта до майбутнього навчання у виші. НТУ «ХПІ» також пропонує курси для учнів 9-10 класів. Навчання можливо в денному (субота і неділя), вечірньому (з понеділка по п’ятницю) і дистанційному форматі.

Предмети на вибір:

– математика;
– фізика;
– хімія;
– англійська мова;
– історія України;
– біологія;
– українська мова та література.

ВАЖЛИВО: випускники підготовчих курсів (як очних, так і дистанційних) відразу переходять до фінального туру університетської олімпіади. Це дає можливість отримати до 20 додаткових балів до результатів ЗНО при вступі до НТУ «ХПІ».

rozklad-pidkursy-khpi-7-8-misiatsiv-19-20-2

Також відкриті нові спеціальні курси «Sсience is fun». Заняття, максимально наближені до навчання за певною спеціальністю вишу, будуть проходити на кафедрах ХПІ. Формат навчання — майстер-класи, воркшопи, лабораторні та практичні заняття, інтерактивні лекції з використанням STEM-підходу.

Контакти:

телефон (057) 707-62-31, e-mail: podkursi.khpi.kharkov@gmail.com,
сайт http://vstup.kpi.kharkov.ua/pidgotovche-viddilennia/pidhotovchi-kursy-do-zno/ , а також Facebook, Instagram.