Визначено переможців Кубка ректора НТУ «ХПІ» — 2018

У Харкові завершився міжнародний передсезонний турнір Кубок ректора НТУ «ХПІ» — 2018. У заключному матчі БК «Політехнік» переміг миколаївський БК «НІКО-БАСКЕТ» з рахунком 99:91.

Харків’яни проводили цю гру турніру на «рідному» майданчику спорткомплексу «Політехнік». Обидві команди першу половину зустрічі грали на рівних з невеликою перевагою господарів майданчика (22:23, 23:20). Активність у наборі очок у «Політехніка» продемонстрували його лідери Роман Козлов і Антон Рочняк, які разом набрати 50 очок за гру (Козлов —29 очок, Рочняк — 21).

Після великої перерви в третьому періоді «політехніки» втратили ініціативу (18:24), яку довелося повертати в заключній чверті (36:24). Це вдалося в першу чергу завдяки серії влучних триочкових кидків. Така результативність вивела БК «Політехнік» в переможці і дозволила їм посісти підсумкове третє місце в турнірі.

Нагадаємо, що 26 вересня визначився переможець Кубка ректора НТУ «ХПІ», яким став БК «Запоріжжя». Другим фінішував білоруський клуб з Мінська «Цмоки».