Підтримайте ноу-хау від студентів ХПІ!

НТУ «ХПІ» бере участь в проекті Red Bull Basement University. В основі ідеї студентів Політеху — створення технологічної, доступної та функціональної площі «Polytech Smart Square». Тут буде: led-освітлення, сонячні батареї для автономного електропостачання, музичні дерева з WiFi, usb-розетками, розумні смітники, зручні місця для роботи і відпочинку. Для реконструкції площі планується задіяти безліч наукових і практичних напрямків ХПІ. Проект буде реалізований виключно студентами.

Учасники обіцяють, що зможуть зробити площу справжнім сучасним центром Кампусу, який стане головним місцем комунікації між студентами, аспірантами і вченими різних спеціальностей і факультетів. «Ми маємо унікальний кампус з величною історією, який щодня відвідує понад 15000 осіб. Голосуй за проект «Polytech Smart Square»! Підтримуй розвиток технічної освіти, адже технологічність — запорука майбутнього!, — закликають студенти ХПІ у відеоролику.

З 22.10.18 по 25.10.18 у вас буде можливість долучитися до спільної ініціативи та підтримати поліпшення в ХПІ!

Проголосувати за проект «Polytech Smart Square» на https://www.redbull.com/ua-uk/projects/red-bull-basement-university?rb3PR-shareId=01855b35ed7b13675d0c3adbd98b493b&fbclid можна, натиснувши кнопку «Голосуй зараз» зареєструвавшись через Facebook; або натиснувши кнопку «Голосуй зараз» зареєструвавшись через Twitter. Це можна робити двічі кожен день (з двох соцмереж і різних мобільних пристроїв)!

http://youtu.be/z2mY1Q4W4_I

Довідка:

Red Bull Basement University — проект, в якому студенти вносять позитивні зміни до свого кампусу в 16 країнах і 300 університетах по всьому світу. Red Bull Basement University — загальна платформа для студентів, які прагнуть змінити статус-кво, разом створювати і впроваджувати зміни в університеті за допомогою технологій. Проект намагається об’єднати і надихнути студентів на дух DIY, використовуючи найсучасніші платформи співпраці, розширення можливостей, обміну і використання технологій.

Переможці проекту отримають грант на його реалізацію, а також відправляться до Берліна на 4 дня воркшопів (29 листопада—2 грудня) разом з учасниками з 16 різних країн.