Міжнародна компанія Procter&Gamble в НТУ «ХПІ»

17 грудня в НТУ «ХПІ» відбудеться зустріч з представниками міжнародної компанії Procter & Gamble, які розкажуть про пропозиції стажувань та можливості працевлаштування. Захід може бути цікавий студенткам 3-6 курсів технічних спеціальностей, а також недавнім випускницям.

На учасників чекає унікальна інформація про кар’єру в Міжнародній компанії Procter&Gamble, стажування та працевлаштування. Також бажаючі зможуть пройти тест на визначення здатності до логічного мислення.

Реєстрація: bit.ly/PG_FFL_KhPI

Зареєструватися можна до 17 грудня 2018 р.

Дата: 17 грудня, понеділок. Час: 12:00 — 16:00.

Місце проведення: вул. Кирпичова 2, Електрокорпус НТУ «ХПІ», ауд. №1 (2-й поверх).

Контакти: (093) -498-43-13; (066) 745-64-68 Мочалова Олена Іванівна, Центр Кар’єра НТУ «ХПІ».

Плакат - P&G

Довідка:

Procter&Gamble в Україні має головний офіс у Києві. Виробництво продукції компанії в Україні розміщено на 2 заводах — в Борисполі та Орджонікідзе (Покров).

Всі заводи компанії є сучасними, високотехнологічними об’єктами, які відповідають найвищим міжнародним стандартам якості і безпеки. Вся продукція компанії реалізується через мережу офіційних дистриб’юторів.

Сьогодні Procter&Gamble представляє на ринку України більше 20 торгових марок, включаючи такі як Ariel, Tide, Lenor, Pantene Pro-V, Head & Shoulders, Old Spice, Always, Blend-a-med, Oral-B, Gala, Gillette, Braun і інші.