Всеукраїнський фестиваль інновацій. РЕЄСТРАЦІЯ

Міністерство освіти і науки України запрошує політехніків взяти участь в щорічному Всеукраїнському фестивалі інновацій, який відбудеться 14-16 травня 2019 року. В рамках фестивалю заплановано ряд заходів: круглий стіл «Розвиток академічного підприємництва в закладах вищої освіти та наукових установах України», конкурс стартап проектів, конкурс інноваційних проектів, навчальний тренінг з інноваційної діяльності.

Мета проекту — розвиток культури академічного підприємництва, популяризація розробок вітчизняних вчених, залучення інвесторів до фінансування проектів.

Для участі в Круглому столі необхідно зареєструватися до 18:00 10 квітня 2019 року, заповнивши гугл-форму https://goo.gl/efR8kB і прикріпивши тези доповіді або відправивши їх на електронну пошту directorate.innovation@gmail.com. За підсумками заходу планується опублікування тез доповідей в електронному вигляді.

Для участі в конкурсі стартап проектів за напрямками Hardware стартапи і Software стартапи (IT – стартапи) необхідно подати заявку до 18:00 28 лютого 2019 року, заповнивши гугл-форму https://goo.gl/MU1zDc. Опис проекту направляється додатково на електронну пошту directorate.innovation@gmail.com (в темі листа вказати: Конкурс стартапів_ Назва вашого стартапу).

Відбір фіналістів конкурсу триватиме до 22 березня 2019 року, а результати будуть оприлюднені на офіційному сайті МОН України не пізніше 25 березня 2019.

Крім цього, до 30 квітня 2019 для фіналістів буде проведено додатковий тренінг з підготовки презентацій проектів на українській та англійській мовах у фіналі конкурсу, який відбудеться в травні 2019 року.

Для участі в конкурсі інноваційних проектів потрібно подати заявку до 18:00 28 лютого 2019, заповнивши гугл-форму https://goo.gl/Qr6Wg8. Відбір фіналістів конкурсу триватиме до 22 березня 2019 року, результати будуть оприлюднені на офіційному сайті МОН України не пізніше 25 березня 2019. Фіналістам треба підготувати презентації проектів.

Для участі в навчальному тренінгу з інноваційної діяльності необхідно заповнити гугл-форму https://goo.gl/XMFLW1. Тема і спікери тренінгу уточнюються і будуть оголошені пізніше.

Участь в заходах безкоштовна. Витрати на дорогу, проживання, харчування покриваються за рахунок учасників.

Більше інформації про умови участі, а також контакти координаторів цих заходів можна знайти на сайті МОН України, або в прикріпленому документі.

Запрошення ВФІ 2019_ЗВО__1_9-6 від 03.01.2019