Студенти ХПІ — переможці Всеукраїнських конкурсів наукових робіт

Студенти кафедри «Електричні машини» Навчально-наукового інституту енергетики, електроніки та електромеханіки НТУ «ХПІ» взяли участь в ряді наукових конкурсів, які проходили з 18 по 23 березня 2019 року. За підсумками олімпіади та конкурсів студентських наукових робіт вони отримали десять дипломів, в тому числі один в командній першості. Це — п’ять дипломів I ступеня, три — II ступеня і два — III ступеня. Переможців привітали ректор НТУ «ХПІ» професор Євген Сокол і Почесний ректор вишу професор Леонід Товажнянський. Нагородження відбулося на засіданні Вченої ради 29 березня.

У Всеукраїнській студентській олімпіаді за напрямом «Електромеханіка» (спеціальність «Електричні машини та апарати»), яка проходила в Кременчуцькому національному університеті, студент Михайло Тимін (група Е-15а) посів I місце. Також диплом за I місце отримала і команда кафедри.

У Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт (КСНР) за напрямом «Гірництво», який проходив в ДВНЗ «Криворізький національний університет», студенти ХПІ отримали три нагороди. Вони змагалися в секції «Гірська електротехніка та електромеханіка» і завоювали такі призові місця:

Євген Морозов (Е-15) — I місце;
Руслан Бредун (Е-14б) — II місце;
Олександр Першин (Е-15) — III місце.

У КСНР за фахом «Електричні машини та апарати», який відбувся в Кременчуцькому національному університеті, команда ХПІ представила 5 робіт, автори яких показали високі результати:

Руслан Бредун (Е-14б) — I місце;
Михайло Тимін (Е-15а) — I місце;
Павло Вакулик (Е-15) — II місце;
Євгеній Близнюк (Е-15) — II місце;
Віталій Кропінов (Е-14б) — III місце.

Відзначимо, науковими керівниками студентів-переможців в конкурсах наукових робіт були: професор Володимир Мілих, доценти Андрій Єгоров, Віктор Шайда, Андрій Маслєнніков та старший викладач Лариса Шилкова.