Політехніки — призери Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з цивільного захисту

У Національному університеті цивільного захисту України підбили підсумки II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузях знань «Цивільний захист» та «Пожежна безпека». За результатами конкурсу два студенти Навчально-наукового інженерно-фізичного інституту НТУ «ХПІ» отримали нагороди за напрямком «Цивільний захист»: Михайло Грошевий — диплом I ступеня, а Микита Букрєєв — Грамоту за кращу доповідь на всеукраїнському конкурсі.

Підсумкова науково-практична конференція відбулася 11 квітня, де виступили 25 студентів з 18 вищих навчальних закладів України за двома напрямками — «Цивільний захист», «Пожежна безпека». Представники Інженерно-фізичного інституту ХПІ (каф. комп’ютерного моделювання процесів і систем) Михайло Грошевий і Микита Букрєєв презентували свої роботи в галузі цивільного захисту. За результатами конкурсу Михайлу вручили дипломом I ступеня, а Микиту нагородили грамотою за кращу доповідь.

Відзначимо, що всього на конкурс студентських робіт за напрямом «Цивільний захист» було подано 45 студентських наукових проектів від представників 17 вищих навчальних закладів України.