Вперше в ХПІ: Відкриття спартакіади на березі Сіверського Дінця

17 травня в НТУ «ХПІ» відбулася першість з вільної боротьби, в якій взяли участь близько ста студентів I-VI курсів, найсильніших визначали в десяти вагових категоріях. Вперше змагання були проведені на березі річки Сіверський Донець, на базі спортивно-оздоровчого центру «Політехнік» та були присвячені 65-річчю табору. Захід пройшов за підтримки ректора НТУ «ХПІ» Євгена Сокола.

Змагання відкривали: проректор з науково-педагогічної роботи Магомедємін Гасанов, голова комітету первинної профспілкової організації студентів (ППОС НТУ «ХПІ») Сергій Мастерний, голова спортивного клубу «Політехнік» Андрій Колесніченко та головний суддя змагань, тренер з вільної боротьби Сергій Бочкарьов.

Підтримати учасників спартакіади також приїхала збірна команда Національного технічного університету «ХПІ» зі спортивної аеробіки та її тренер, майстер спорту України Алла Алпатова.

Всі гості-вболівальники змагань отримали можливість стати частиною спортивного свята, подивитися табір, поспілкуватися з ректором та проректорами, показати свої спортивні досягнення за останній рік, а також відпочити на природі, повечеряти біля багаття та скупатися в Сіверському Дінці.

Довідка:

Спортивно-оздоровчий табір «Політехнік» розташований в Харківській області, сел. Фігуровка в сосновому лісі на березі р. Сіверський Донець. Більш докладно про придбання путівок на літній сезон 2019 можна дізнатися тут.

Гості можуть розміститися в комфортабельних котеджах або номерах в корпусах. Крім обладнаного пляжу і спортивних майданчиків, відпочиваючим також пропонують екскурсії та походи, літній кінозал, квести та ін.