International Scientific Tournament запрошує креативних студентів

НТУ «ХПІ» запрошує майбутніх інженерів, хіміків, фізиків та біологів взяти участь в Міжнародному студентському конкурсі «International Scientific Tournament». В рамках турніру, студентам пропонують знайти цікаві рішення та пояснити нестандартні наукові завдання. Серед них — запропонувати свій варіант супергероя з команди Marvel, який міг би утворитися після генної модифікації; оцінити принцип створення космічної ферми в невагомості; придумати концепт капсули, якою можна вистрілити з низької орбіти, щоб вона доставляла їжу прямо під будинок. Заочний тур триватиме до 3-го грудня 2019 року. За підсумками першого туру, кращі команди в Києві на очному турнірі візьмуть участь в наукових боях.

Турнір складається з двох частин: заочної та очної, яка пройде в Києві (в березні 2020).

У першому турі змагань студентам необхідно:

Вирішити мінімум два з трьох запропонованих завдань;

Зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/zM4Mgv2j88tBRX4n8;

Відправити рішення та реєстраційну форму організаторам на пошту: ist.ukr.organizers@gmail.com.

Дедлайн: до 3 грудня 2019 року.

Кращі команди-переможці заочного туру (збірні фізиків, хіміків, біологів та інженерів) проходять до очного туру. Змагання пройде в формі наукових боїв (доповідач, опонент, рецензент). Переможці отримають призи від спонсорів.

Дізнатися подробиці конкурсу та ознайомитися з умовами завдань можна нижче.

задачи-IST

Довідка:

IST (International Scientific Tournament) — міжнародний студентський турнір в Україні, покликаний об’єднати знавців природничих наук (фізики, хімії, біології та інших). Завдання турніру — втягнути студентів до вирішення практичних і міждисциплінарних завдань.

Сторінка конкурсу в Facebook: https://www.facebook.com/intscitour/,   Instagram: https://www.instagram.com/intscitour/.