«Авіатор 2020»: Запрошуються політехніки!

Студентів технічних спеціальностей ХПІ, а також молодих фахівців до 25 років запрошують взяти участь в IX Всеукраїнському конкурсі «Авіатор 2020». Проект передбачає чотири відбіркові етапи: перевірка знань з точних наук (грудень 2019), тестування з технічної англійської мови (лютий 2020), рішення бізнес-кейсу (березень 2020) та презентація власних розробок і стартапів в авіакосмічній сфері перед експертами галузі (квітень 2020). За підсумки конкурсу кращі учасники отримають приз — можливість відвідати найбільший авіасалон Фарнборо в Лондоні, ознайомитися з його новинками, пройти майстер-класи, поспілкуватися з фахівцями.

Всі охочі стати конкурсантами проекту «Авіатор 2020» повинні зареєструватися за посиланням до 8 грудня 2019 р.

Проект реалізується Благодійним Фондом «Фонд Бориса Колеснікова» і проходить вже вдев’яте. Мета — розвиток і підтримка студентів технічних спеціальностей, мотивація амбітної і цілеспрямованої молоді розвивати вітчизняну промисловість і економіку.

Більше інформації про конкурс — на сайті.

Охочих взяти участь просимо повідомити про це Науково-дослідну частину ХПІ — Марценюк Світлану Василівну. Необхідно відправити лист на ел. пошту: marcenyuk@kpi.kharkov.ua (вказати назву конкурсу, ПІБ, факультет, групу, курс, номер телефону).
Контакти: тел. 707-60-50, Науково-дослідна частина ХПІ, кімн. 215 (математичний корпус, 2 поверх).

Нагадаємо, що студенти ХПІ були серед переможців проекту різних років: «Авіатор 2017», «Авіатор 2018», «Авіатор-2019».