ХПІ проведе школу сучасних педтехнологій

29-31 січня 2020 року в НТУ «ХПІ» пройде ХVII Міжнародна школа-семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті». У програмі — педагогічні майстерні, майстер-класи, ділові ігри, тренінги, дискусії, демонстрації, які спрямовані на формування, розвиток і вдосконалення особистісних і професійних компетенцій педагогів. Серед новинок цього року — STEM-лабораторії від провідних менторів школи STEMCamp School, майстер-класи від представників інноваційного закладу з підготовки IT-фахівців UNIT Factory Kharkiv і освітнього проекту «На Урок».

Відкриття школи-семінару відбудеться в середу, 29 січня, о 10:00. Місце — НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2), Електротехнічний корпус, ауд. 1. Також під час відкриття всі охочі зможуть стати учасниками Mini Make Fair «STEM Experience».

Роботою майстерень керуватимуть провідні викладачі та фахівці НТУ «ХПІ».

Мета Міжнародної школи-семінару — підвищення педагогічної майстерності науково-педагогічних працівників, ознайомлення з сучасними педагогічними технологіями, обмін досвідом у використанні нових підходів до виховання і розвитку особистості.

Більше інформації про подію можна дізнатися в методичному відділі НТУ «ХПІ»: https://www.facebook.com/metodot/, телефон: (057) 707-61-74; (057) 707-62-78, ел. пошта: metodot@khpi.edu.ua.

Програма

Розклад