Студенти ХПІ зібрали врожай медалей на всеукраїнських змаганнях

Спортсмени Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» продовжують здобувати чемпіонські звання, показуючи високі результати на головних чемпіонатах України. В останніх числах вересня вони зібрали цілий арсенал нагород: «золото» і «бронзу» з вільної боротьби, а також «срібло» з бадмінтону.

Так, у Києві проходив Чемпіонат України з бадмінтону серед молоді U-19. Майстер спорту України Віталій Рева — студент факультету соціально-гуманітарних технологій ХПІ — в парі з одеситом Володимиром Колузаєвим посіли II місце в чоловічій парній категорії. У змаганнях взяли участь близько 100 спортсменів, серед них були члени молодіжної збірної України з бадмінтону — бронзові призери командного Чемпіонату Європи 2019.

На Чемпіонаті України з вільної боротьби серед чоловіків до 23 років зібралися кращі борці країни 25—27 вересня в Києві. Змагання проходили на килимах Олімпійського коледжу ім. Івана Піддубного. В результаті поєдинків, кращими виявилися студенти факультету соціально-гуманітарних технологій ХПІ: Каміль Керімов, який виборов «золото» Чемпіонату, і Денис Бороган, який отримав «бронзу».