Вітання ректора НТУ «ХПІ» до Дня студента

Шановні студенти!

Прийміть щирі вітання з прекрасним святом — Міжнародним днем ​​студента! Немає сумнівів, що саме студентські роки стануть яскравими сторінками вашого життя. Тут, у ХПІ, починається дорога пошуків, тверджень в науці, розвитку в мистецтві та спорті, і, безумовно, ваше становлення, як особистостей і професіоналів.

Саме від вашої завзятості, тяги до знань, старанного навчання і бажання скористатися всім спектром можливостей, які є в Харківському Політеху, залежить ваше майбутнє. Сьогодні кожен студент може розвивати в ХПІ свої стартапи, реалізовувати проекти і, завдяки широким міжнародним зв’язкам, проходити навчання і стажування в кращих університетах світу. Проте ми на цьому не зупиняємося, постійно працюючи над поліпшенням умов навчання, розвиваємо базу для спортивного і культурного життя, модернізуємо навчальні програми і надаємо більше можливостей для наукових досліджень.

Наші студенти — гордість і золотий фонд університету. Ми завжди радіємо і пишаємося вашими успіхами в усіх сферах діяльності. Не секрет, що харківські політехніки стають переможцями Всеукраїнських та міжнародних наукових конкурсів, олімпіад, спортивних і творчих змагань та інших проектів. І, звичайно ж, випускники ХПІ досягають кар’єрних висот, стаючи вченими, керівниками великих компаній, політиками.

Сьогодні, у цей непростий час пандемії Covid-19, нам усім важливо бути розважливими, з розумінням і відповідальністю ставитися до дотримання протиепідемічних правил, встановлених на території кампуса ХПІ і гуртожитків вишу. Турбота про ваше здоров’я — пріоритет для керівництва університету!

Дорогі студенти, зі святом вас! Нехай здійснюються ваші надії, супроводжує успіх і буде міцне здоров’я! Упевнений, що найвидатніші досягнення — у вас попереду. Бажаю вам позитивного настрою і всього найкращого!

З повагою,
ректор НТУ «ХПІ», професор Євген Сокол