ХПІ запрошує на святкування 135-річчя онлайн!

У середу, 25 листопада 2020 року, відбудеться онлайн святкування 135-річного ювілею Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Запрошуємо наших колег, друзів, випускників, політехніків, всіх охочих приєднатися до урочистостей в соціальних мережах вишу.

У цей день передбачено проведення низки онлайн і офлайн заходів:

  • Відкриття стартап-центру «SPARK» НТУ «ХПІ» — для підтримки стартапів молоді на всіх етапах розвитку: від розробки ідеї до її комерціалізації (початок — 12.00, планується пряма трансляція в соціальних мережах);
  • Передача НТУ «ХПІ» унікального архіву Османської Імперії про співпрацю України і Туреччини за останні 600 років.
    Оцифрований архів, який містить понад 60 тисяч документів, підготовлено партнером ХПІ — Стамбульським технічним університетом;
  • Марафон привітань НТУ «ХПІ» зі 135-річчям.
    Будуть опубліковані надіслані привітання і побажання (відео та листівки).

Подивитися відео урочистих презентацій та поздоровлень можна буде в соціальних мережах НТУ «ХПІ»:

Друзі, долучайтесь в середу, 25 листопада, до марафону святкування Дня народження Харківського Політеху онлайн! Проведіть цей важливий для ХПІ, України та всього світового співтовариства день разом з нами!

Довідка:

135-річчя з дня заснування Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відзначається на державному рівні. Це затверджено проектом постанови Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2020 році» (№ 2364 від 31.10.2019 р.).