У ХПІ стартує Фестиваль інтелектуального креативу

НТУ «Харківський політехнічний інститут» запрошує школярів, студентів та молодих вчених позмагатися в конкурсі «Фестиваль інтелектуального креативу». Для участі необхідна наявність проекту, пов’язаного з інтелектуальною власністю, а також попередня реєстрація. Дедлайн подачі — 24 квітня 2021 року. Оголошення результатів конкурсу відбудеться онлайн або офлайн 26 квітня 2021 року в Міжнародний день інтелектуальної власності. Всі учасники отримають сертифікати, а переможці — призи. Організатор заходу — кафедра менеджменту інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин ХПІ.

Учасниками конкурсу «Фестиваль інтелектуального креативу» можуть стати школярі, студенти та молоді вчені ХПІ. Для цього необхідно до 24 квітня 2021 року заповнити заявку та прикріпити свій проект, що пов’язаний з інтелектуальною власністю — фото, відео, пісню, вірш, картину, есе, логотип, комікс, плакат, гру, мультиплікаційний персонаж, емодзі, презентацію або іншу форму бачення креативної ідеї/продукту/товару винахідництва, творчого потенціалу або інновації з коротким описом/коментарем.

До участі в конкурсі допускаються як окремі представники, так і команди (за необхідності з наставниками або керівниками).

Результати конкурсу буде оголошено 26 квітня 2021 року в Міжнародний день інтелектуальної власності (онлайн або офлайн), в рамках святкування якого для учасників також заплановані вікторини та конкурси з цієї тематики.

Переможці Фестивалю інтелектуального креативу будуть нагороджені призами в різних номінаціях. Всі його учасники отримають сертифікати, а наставники будуть заохочені подяками за підготовку творчої молоді та внесок у розвиток інтелектуальної власності.

Посилання на онлайн-захід, час і місце проведення офлайн будуть відправлені 25 квітня 2021 року та розміщені на сайті кафедри менеджменту інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин НТУ «ХПІ».

З усіх організаційних питань звертатися до оргкомітету конкурсу:

Кобєлєва Тетяна Олександрівна тел.: 097-468-56-45, 099-423-42-66; email: tanja.kobeleva@gmail.com

Маслак Марія Володимирівна тел.: 067-532-38-71; email: Mariya.Maslak@khpi.edu.ua

Довідка:

Конкурс «Фестиваль інтелектуального креативу» проводиться в рамках міжнародного дня інтелектуальної власності Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ).