Вчений ХПІ став лауреатом конкурсу «Молода людина року»

4 жовтня в Харкові відбулося нагородження призерів міського конкурсу «Молода людина року 2021». Лауреатом в одній з номінацій змагання — «Наукова діяльність» — став доцент кафедри передачі електричної енергії НТУ «ХПІ» Дмитро Данильченко.

Захід відбувся за участю секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова. Всього за результатами міського етапу конкурсу були визначені десять переможців і двадцять лауреатів. Їм вручили сертифікати на отримання грошової премії в розмірі, відповідно, 5 тис. та 3 тис. грн.

Мета конкурсу — підтримка обдарованої та талановитої молоді, яка демонструє значні досягнення у різних сферах суспільного життя, а також виробничій, навчальній, управлінській, громадській та творчій діяльності.

Довідка:

Конкурс «Молода людина року» проводиться 20-й рік поспіль у десяти номінаціях: «Учні загальноосвітніх шкіл», «Учні професійних (професійно-технічних) закладів», «Студенти (курсанти) вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації», «Студенти (курсанти) вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Культура і мистецтво», «Фізична культура і спорт», «Діяльність у сфері виробництва, підприємництва», «Діяльність у невиробничій сфері», «Громадська діяльність». Експертні ради в кожній номінації визначали одного переможця і двох лауреатів.

За матеріалами сайту Харківської міськради.