ХПІ запрошує на пізнавальні канікули у стилі STEM. РЕЄСТРАЦІЯ

З 17 по 28 січня у НТУ «Харківський політехнічний інститут» відбудуться шкільні «Канікули у стилі STEMCamp School». Протягом двох тижнів з 15:00 тут демонструватимуть лабораторні роботи, воркшопи, наукові лекторії та майстер-класи з різних тем. Учні середніх та старших класів зможуть поринути у дивовижний світ полімерів, біотехнологій, дізнатися, де народжується блискавка, взяти участь у створенні розумного енергоефективного будинку та іншому. Програма Канікул охопить такі предмети, як хімія, технології, екологія, біологія, фізика, математика, та представить їх у цікавому форматі.

Місце: НТУ «ХПІ» (м. Харків, вул. Кирпичова, 2), Електротехнічний корпус, коворкінг «Арсенал Ідей Україна».

Зустрічі відбуватимуться з урахуванням карантинних обмежень (масковий режим для всіх учасників та наявність дійсних Covid-сертифікатів у повнолітніх). Кількість місць обмежена до 30 осіб. Участь — БЕЗКОШТОВНА.

ПРОГРАМА

Мета заходів — стимулювати креативність, інтерес до інновацій та технологій у учнів, мотивувати їх до вивчення природничо-математичних наук, а також сприяти впровадженню STEM-компонентів в освіту.

Контакти для реєстрації:

Сергій Петров +380 (63) 471-27-05; Ксенія Мінакова +380 (66) 212-94-02.

Заходи відбуватимуться з урахуванням карантинних обмежень:

– учасники та організатори заходу старше 18 років повинні мати документ про отримання хоча б однієї дози вакцини від COVID-19 або негативний ПЛР-тест, дійсний 72 години, або довідку про одужання від COVID-19, а також документ, що посвідчує особу (паперовий або у додатку ДІЯ; перевірятиметься на вході);

– дотримання маскового режиму обов’язково для всіх учасників;

– кількість місць обмежена до 30 осіб.