Студент ХПІ розробив мобільний додаток для сайту з розкладом занять

Студент 5 курсу факультету комп’ютерних та інформаційних технологій НТУ «ХПІ» Олександр Серпокрилов (група КІТ-22) створив мобільний додаток для сайту розкладу занять в Політеху. Він розрахований на смартфони для ОС Android версій 2.3 і вище.

У програмі використані зручні вкладки за днями тижня, можна запам’ятати свою та інші групи для швидкого перегляду конкретного розкладу занять. Крім того, програма має додаткові можливості: запис домашніх завдань, пошук навчальних корпусів, інформацію про викладачів. «Ці функції будуть корисні насамперед першокурсникам, які ще погано орієнтуються в нашому університеті», — зазначив Олександр.

Screenshot_2016-09-14-11-34-20  Screenshot_2016-09-14-11-34-49  Screenshot_2016-09-14-11-35-18

Посилання для скачування мобільного додатку розміщене на сайті з розкладом навчальних занять, який розробив Центр нових інформаційних технологій ХПІ. Тут студенти і викладачі зможуть знайти, ознайомитися і роздрукувати розклад будь-якої групи. Різні види занять (лекції, практичні, лабораторні, семінари) позначені кольорами для зручного сприйняття інформації.

Найближчим часом планується розмістити програму в Google Play для більш зручного та безпечного завантаження користувачами.

На сьогоднішній день ресурси сайту і мобільного додатку знаходяться в стадії наповнення: відповідна інформація буде поетапно вноситися представниками факультетів і розробниками.