Студентів ХПІ запрошують взяти участь у проекті «Kharkiv IT Unicorns»

У четвер, 9 лютого 2017 року, о 17.00 на базі Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця відбудеться «Techno Trends Meetup» (головний корпус університету, ауд. А4).

До участі запрошуються представники активної студентської громадськості регіону, ментори, консультанти.

Під час заходу учасникам проекту надається можливість:

– дізнатися корисну інформацію про мотиваційні елементи в системі побудови стартапу;

– отримати навички застосування інноваційних технологій для формування цілісного бачення та розуміння особливостей саме цієї бізнес-моделі;

– навчитися самостійно застосовувати один з інструментів стратегічного управління для підприємців (Canvas);

– робити аналіз перспективної бізнес-моделі з метою пошуку її слабких місць, точок зростання.

Банк-ідей буде працювати в ході реалізації проекту (протягом 5 місяців), тому організаційний комітет Kharkiv IT Unicorns пропонує направляти свої пропозиції без будь-яких обмежень за термінами подачі.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

Більш детальна інформація про Kharkiv IT Unicorns представлена ​​на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Facebook.

Довідка:

Проект «Kharkiv IT Unicorns» реалізується з жовтня 2016 року в рамках Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області на 2016–2020 роки, яка затверджена рішенням обласної ради від 08.09.2016 року № 245-VII.

Період реалізації проекту: 25 жовтеня 2016 р. – 20 травня 2017 р.

Серед організаторів: Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації, Департамент економіки і міжнародних відносин, Громадська спілка «Харківський кластер інформаційних технологій».