В ХПІ визначили найвеселіших школярів

22 березня в Палаці студентів НТУ «ХПІ» відбувся фінал ігор Харківської міської шкільної ліги КВК. В змаганнях зі своїми відеопривітаннями виступили 9 команд  юних гумористів.

Участь у фіналі взяли команди: «Life is good» (школа №76), «CD-RW» (школа №53), «60 калібр» (школа №60), «Шпроти» (школа №154), «Тромбон» (школа №131), «Міс Кетті» (школа №70), «ДЕЛЮКС» (спеціалізована школа №3), «Зефірки в шоколаді і капітан» (школа №71), і команда «Кудрі мудрі» з міста Суми. Переможцем стала команда школи №70 Індустріального району м. Харкова «Міс Кетті».

Довідка

Змагання в рамках шкільної ліги КВК проводяться Харківським міським центром дозвілля молоді за підтримки Департаменту освіти та Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради. У відборі беруть участь команди шкіл усіх районів міста, а також гості з інших регіонів України. Особливістю ігор ліги є накопичувальна система підрахунку балів, яка дозволяє учасникам зіграти в декількох турах і максимально проявити себе.

Починаючи з півфіналу 13-го сезону, який відбувся 23 лютого 2018 року, ігри Шкільної ліги КВК проводяться в Палаці студентів НТУ «ХПІ».

Більше фото в альбомі.