«Управлінські поєдинки» студентів і викладачів ХПІ

8 червня студенти та викладачі кафедри менеджменту та оподаткування НТУ «ХПІ» взяли участь у інтерактивній інтелектуальній діловій грі «Управлінські поєдинки». Ведучим та арбітром гри став відомий бізнес-тренер Дмитро Ляховецький.

Мета заходу ­— розвиток навичок ділового спілкування, які потрібні менеджерам у їх професійній діяльності та повсякденному житті. На прикладі побутових та ділових ситуацій учасники змогли виявити свої сильні та слабкі сторони у веденні переговорів, спробувати себе у новому незвичному амплуа  та отримати коментарі і рекомендації досвідченого бізнес-тренера. Зокрема серед іншого гравці дізналися про основи побудови стратегії переговорів, небажані слова і вирази, які заважають успіху діалогу, та багато іншого.

Родзинкою заходу стало те, що студенти і викладачі були в рівних умовах та мали змогу з нової точки зору поглянути на навчальний процес. Учасники змагань по черзі виступали у ролі учасників перемовин, секундантів та навіть членів журі, яке оцінками визначає результат словесного двобою, який розгортається навколо наданої арбітром ситуації.

 

Довідка:

Дмитро Ляховецький — відомий в Україні бізнес-тренер, дипломований психолог, що спеціалізується на ораторській майстерності, веденні переговорів, ефективних презентаціях та продажах. Автор багатьох тренінгів з ділових комунікацій, конфліктології, психології, презентації.  З 2012 року арбітр інтелектуальної ділової гри «Управлінські поєдинки» (за технологією В.К. Тарасова), при Федерації управлінської боротьби України.