Спортсменки ХПІ — кращі на Чемпіонаті України з естафетного бігу

Троє студенток НТУ «ХПІ» стали чемпіонками України з естафетного бігу серед молоді, який відбувся у Черкасах 22-23 вересня. Вони подолали свої етапи в естафеті 4×800 м, продемонструвавши найкращі результати змагань.

Призерами чемпіонату стали: студентки факультету соціально-гуманітарних технологій ХПІ Анастасія Рилова (група СГТ-16б) та Алла Ковальова (СГТ-47), студентка Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу (БЕМ) Марина Курочкіна (група БЕМ-97б) .

Довідка:

22-23 вересня Черкаси приймали чемпіонат України з естафетного бігу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. У командному заліку перемогла Черкаська область. Всього участь у чемпіонаті взяли 16 команд.

У перший день чемпіонату України відбулися естафети у всіх категоріях. Юнаки та дівчата бігли естафети 100+ 200+  300+ 400 метрів. Юніори, молодь та дорослі змагалися з 4х100 і 4х400 метрів.

Другий день був присвячений естафетам 4х800 метрів. Традиційно почали їх юнаки і дівчата U18, а дорослі спортсмени вийшли на старт останніми. Також цього дня легкоатлети змагалися у складі змішаних естафетних команд 4х400 метрів, повідомляє Офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.