Студент ХПІ з «Papa’s court» представить Україну на Єврокубку

24-26 травня в Одесі відбувся Чемпіонат України серед клубних команд Суперліги. Студент факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ» Олександр Шмундяк став переможцем в складі команди «Papa’s court». Команда представить Україну на Кубку Європейських чемпіонів, який пройде в липні в Люксембурзі. Учасниками змагань були сім команд з Харкова, Києва, Одеси, Дніпра, Миколаєва та Львова.

Також ХПІ на Чемпіонаті України серед клубних команд Суперліги представляли: студенти Анастасія Прозорова (Факультет соціально-гуманітарних технологій) та Михайло Махновський (Факультет комп’ютерних наук і програмної інженерії). Вони стали срібними призерами в складі харківської команди «ШВСМ».

Змагання проходили за круговою системою, харківські бадмінтоністи обіграли команду Одеської області з рахунком 6:1, команду київського МЦ «Інваспорт»  — 7:0, Київський бадмінтонний клуб — 4:3, команду Миколаєва — 4:3, а також Львівський бадмінтонний клуб — 6:1.

Відзначимо, що тренують переможців заслужені тренери України Михайло Стерин та Геннадій Махновський.

Більш детально з результатами Чемпіонату можна ознайомитися тут.

Довідка:

За підсумками змагань перемогла команда «Papa`s court» з Дніпра, на другому місці команда ШВСМ – ХОВУФКС (Харків) і на третьому — команда Київського бадмінтонного клубу.