Газета «Політехнік» — призер міського конкурсу університетських видань

23 жовтня в НТУ «ХПІ» підбили підсумки десятого міського конкурсу-форуму університетських газет «Літопис». Конкурс проводився в кількох номінаціях. Переможцем в одній з них — «За пропаганду здорового способу життя та спорту», ​​стала газета Харківського політехнічного інституту — «Політехнік».

Зустріч журналістів харківських вишів відбулася в коворкінгу Арсенал ідей Україна/Простір ідей: Science&Museums, який знаходиться в електротехнічному корпусі ХПІ. Церемонія вручення грамот переможцям пройшла за участю відповідального секретаря Харківської обласної організації Національної спілки журналістів України Віктора Лук’янова, проректора НТУ «ХПІ» професора Юрія Зайцева.

Крім того, гостей-журналістів познайомили з діяльністю коворкінгу Політеху «Арсенал ідей», а також експозиціями Музею історії НТУ «ХПІ».

Довідка:

Міський конкурс-форум університетських газет проходить 10-й рік поспіль. Організатори — Харківська обласна організація Національної спілки журналістів України та первинна організація журналістів, що працюють в провідних вишах Харкова.