Вітаємо переможців ІІ Міжнародної студентської олімпіади «ІТ—Universe 2014/15»!

Фінішувала ІІ Міжнародна студентська олімпіада в галузі інформаційних технологій «ІТ—Universe 2014/15», яка в нашій країні була підтримана Міністерством освіти і науки України.

На офіційному сайті олімпіади  оголошені підсумкові результати, згідно з якими серед переможців конкурсів Національного фіналу олімпіади — студенти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Ці здобутки забезпечили своїми успішними виступами студенти Політеху, які брали участь у відбіркових етапах змагань та були запрошені до Національного фіналу олімпіади, що відбувся в Києві.

Відповідальним за організацію участі студентів у цій олімпіаді був старший викладач кафедри «Обчислювальна техніка та програмування» Сергій Геннадійович Межерицький. Гідно представили НТУ «ХПІ» на олімпіаді студенти факультету «Комп’ютерні та інформаційні технології» (декан професор Микола Йосипович Заполовський).

Також на олімпіаді успішно виступили студенти кафедри «Обчислювальна техніка та програмування» (завідувач кафедри доктор технічних наук Сергій Геннадійович Семенов) факультету «Комп’ютерні та інформаційні технології».

За результатами змагань, студент академічної групи КІТ-23б Віктор Володимирович Челак нагороджений дипломом ІІІ ступеня в Конкурсі «Кращий диплом з інформаційної безпеки» по Україні.

Студент академічної групи КІТ-22а Денис Геннадійович Волошин здобув 3 місце по Україні в Конкурсі «Керування ІТ-проектами» та нагороджений дипломом ІІ ступеня.

Студент академічної групи КІТ-21б Віктор Костянтинович Бондарчук виборов 3 місце по Україні в Конкурсі компанії D-Link «Протоколи, сервіси та обладнання» та нагороджений дипломом ІІ ступеня.

Рішенням Міжнародного організаційного комітету олімпіади ці студенти були також визнані переможцями Міжнародного фіналу олімпіади.

18 вересня 2015 року на урочистому засіданні Вченої ради університету ректор Євген Іванович Сокол та голова ради Леонід Леонідович Товажнянський в присутності членів ради вручили дипломи переможцям, подякували їм за гідні здобутки та побажали успіхів в наступних студентських олімпіадних змаганнях для підвищення рейтингу нашого університету в вітчизняному та світовому освітньому просторі.