Kharkiv IT Cluster запрошує студентів на тренінги з розробки стартапів

Kharkiv IT Cluster реалізує проект Kharkiv IT Unicorns .pdf (1,09 mb) (партнером є НТУ «ХПІ»). Це серія заходів, спрямованих на активізацію стартап–руху в студентському середовищі Харкова. В ході проекту студенти дізнаються про основні аспекти ефективного бізнесу: від генерації ідеї до пошуку інвесторів.

Kharkiv IT Unicorns стартує в жовтні 2016 року та триватиме до 20 травня 2017 року. Для участі в ньому необхідна реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMXKUNh5zeP3ftMUoehb0frzVlBsb6Eynk-VmR2M93KPXp2w/viewform

Перший захід IDEA GEN відбудеться вже 25 жовтня о 17:00 (Актова зала ХНУРЕ, Харків, пр. Науки, 14). В ході зустрічі студентів навчать як генерувати ідеї, що таке успішна бізнес–ідея та її відмінні риси. Також слухачі отримають уявлення про існуючі техніки креативності, які можна використовувати для генерації бізнес–ідей.

З детальною програмою тренінгів можете ознайомитися на сайті: http://it-kharkiv.com/ru/projects/kharkiv-it-unicorns/

Цілі проекту – підвищити підприємницьку культуру студентів Харкова, створити єдину систему заходів, спрямовану на створення startups; залучити бізнес інтереси (в тому числі інвесторів) до міста.

На думку організаторів, реалізація серії заходів Kharkiv IT Unicorns дозволить вирішити такі нагальні проблеми, як відсутність у Харкові бізнес–інкубатора, а також площі для інтеграції студентів різних напрямків підготовки й ін.

З питань участі в Kharkiv IT Unicorns звертайтеся до керівника проекту Віктора Каука: тел. +38 (067) 572 0965

 e-mail: viktor.kauk@nure.ua