ХПІ приєднався до європейського освітнього проекту

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» приєднався до європейського освітнього проекту Lingtwins.

З 21 по 25 листопада в харківських університетах пройдуть онлайн-вебінари з засновниками європейської освітньої платформи lingtwins.com (Англія), повідомляє сайт Харківської міськради. Вебінари пройдуть в НТУ «ХПІ», а також у Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця, Харківському національному медичному університеті, Харківському національному університеті ім. В. Н. Каразіна.

Під час вебінарів студенти і викладачі обговорять сучасні тренди в онлайн-освіті і вивченні мов, а керівники проекту розкажуть про можливості його використання для створення нових форматів співпраці між харківськими та європейськими університетами.

Довідка:

Lingtwins — безкоштовна онлайн платформа, яка об’єднує співрозмовників для практики вивчення мов на основі їх особистих інтересів. Проект заснувала українка Олена Приходько (м. Харків), яка отримала вищу освіту у Франції.  Саме тому одна з шести мов вивчення є українська.