Британська компанія запрошує студентів ХПІ на курси англійської мови

На початку лютого 2017 року в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбулася презентація британської компанії Pearson, яка спеціалізується на навчанні англійській мові, а також оцінці навчальних і академічних досягнень, тестуванні, кваліфікаційних іспитах.

Співробітникам і студентам університету компанія представила широкий вибір спеціально розроблених навчальних курсів «під ключ»: від початкового тесту на визначення рівня до підсумкового оцінювання та міжнародної сертифікації, орієнтованих на розвиток мовних та академічних навичок.

Для участі в представлених мовних програмах запрошуються викладачі та студенти ХПІ. Так, студенти зможуть пройти повний навчальний цикл і отримати міжнародне підтвердження своєї лінгвістичної компетенції. У свою чергу, викладачі мають можливість підвищити рівень знання мови за рахунок використання сучасних підходів, технологій і структурованої програми комбінованого навчання (Blended Learning).

Компанія Pearson в рамках університету буде реалізовувати програму з вивчення англійської мови (80% дистанційного навчання та 20% аудиторних занять) з подальшим підтвердженням рівня знання ділової англійської мови та врученням міжнародних сертифікатів.

Орієнтована вартість:

– тестування – 100 грн.

– навчання – залежить від кількості бажаючих

– іспити та міжнародна сертифікація (рівень 2) – близько 2500 грн.

Слід зазначити, що проходження тестування, навчання або складання іспитів з подальшим отриманням сертифікату не пов’язані між собою.

Бажаючим записатися на курси необхідно до 1 березня 2017 року на e-mail: vasiluk@kpi.kharkov.ua надіслати такі дані:

– П.І.Б.

– група (для студентів), кафедра, посада (для викладачів і співробітників)

– № мобільного телефону

– e-mail.

Додатки:

Партнерство в галузі освіти в Україні

Напрямки міжнародної співпраці

PTE General KPIppt

PEARSON TEST OF ENGLISH GENERAL та LCCI English for Business

Довідка:

Pearson – найбільша в світі освітня компанія зі штаб-квартирою в Лондоні (Велика Британія), яка працює в 70 країнах світу та налічує 35 000 співробітників. Компанія надає послуги та розробляє продукти (навчальні посібники, програми та тести), які допомагають мільйонам людей у світі успішно реалізувати свій потенціал.

Pearson має значний досвід не тільки в області навчання англійській мові, але і в сфері оцінки навчальних і академічних досягнень, тестуванні, кваліфікаційних іспитах.