Студентів запрошують до участі в акції Єднання України

Студенти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» можуть взяти участь в акції 5-й Потяг Єднання України «Труханівська Січ». Захід пройде з 9 по 22 березня 2017 року.

Акція єднання України проводиться за ініціативи громадської організації «Всеукраїнське об’єднання. Коло. Медіа», а також волонтерів і громадських діячів у рамках реалізації програми Президента України щодо підтримки Національної Єдності.

У ході акції учасники подорожують певними містами України, де проводять концерти, лекції, майстер-класи в навчальних закладах і установах культури.

Мета заходу — консолідація суспільства, піднесення національного духу громадян, розвиток волонтерського руху, активізація міжрегіонального співробітництва. На думку організаторів, це необхідно для реалізації культурних, освітніх і інформаційних проектів, які спрямовані на налагодження діалогу і зміцнення взаєморозуміння жителів різних регіонів держави, що, в свою чергу, сприяє розвитку України.

Детальна інформація про акцію представлена ​​за посиланням https://www.facebook.com/groups/1017879071617959

Довідка:

Проект проводиться за сприяння Президента України згідно з розпорядженням «Про надання підтримки проведенню Всеукраїнської акції «Потяг єднання України «Труханівска Січ», підписаним у квітні 2016 року.

Перший потяг Єднання почав свою подорож у квітні 2016 року з Києва на Схід України. Другий — у травні цього ж року містами Луганської області. Пасажири Третього рейсу — жителі Сходу України в жовтні подорожували на Захід країни для спілкування з місцевими жителями. Під час прямування Четвертого потягу Єднання у грудні волонтери та учасники акції презентували новорічні подарунки дітям і військовим, які знаходяться в зоні АТО.