Студенти ХПІ пройшли відбір за програмою Erasmus+ КА1 та програмою подвійних дипломів до німецького вишу

7 березня в офісі Почесного консула Федеративної Республіки Німеччина у Харкові відбувся 2-й тур відбору студентів факультету бізнесу та фінансів і економічного факультету НТУ «ХПІ» для участі у програмах кредитної мобільності Erasmus+ та програми подвійних дипломів з Університетом Отто фон Геріке (Otto Von Guericke Universität, Магдебург, Німеччина).

11 студентів бакалаврських та магістерських програм НТУ «ХПІ» в режимі відеоконференції успішно виступили з презентаціями своїх наукових досліджень перед відбірковою комісією.

У роботі конкурсної комісії взяли участь:

від Університету Отто фон Геріке: завідуючий кафедрою фінансового менеджменту і банківської справи, професор, д-р Пітер Рейхлінг; керівник офісу обліку академічної успішності факультету економіки і менеджменту д-р Карін Шимпф.

від НТУ «ХПІ» комісію представили викладачі факультету бізнесу та фінансів і економічного факультету: професор Тарас Данько, доценти Аліна Зубкова і Наталія Ширяєва (кафедра менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та фінансів); професор Ольга Савченко і доцент Роман Нестеренко (кафедра організації виробництва та управління персоналом).

Вітаємо учасників заходу з успішним подоланням цього важливого етапу відбору до програм академічної мобільності!