У ХПІ старшокласники змагалися в квест-грі

23 березня 2017 року в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбулася інтерактивна квест-гра для школярів «Кар’єрист-2017», організована представниками економічного факультету та кафедри економіки та маркетингу ХПІ.

У заході взяли участь 80 учнів 10-11 класів шкіл Харкова й області (Харківська гімназія №12, ЗОШ №78, Харківська гімназія №83, ЗОШ №126, ЗОШ №67 та Безлюдівський юридичний ліцей).

Проректор з науково-методичної роботи Руслан Мигущенко привітав учасників квесту та побажав їм удачі в грі. З вітальним словом також виступили декан економічного факультету Петро Перерва та завідувач кафедри економіки та маркетингу Анатолій Яковлєв.

В ході гри школярі були розділені на 10 команд, які змагалися між собою. Виконуючи тематичні завдання та розважальні тести, майбутні абітурієнти побували в багатьох навчальних корпусах, музеї НТУ «ХПІ», бібліотеці та інших будівлях на території університету.

Підсумком квесту було нагородження переможців. Команди ЗОШ №78, ЗОШ №126 та Харківської гімназії №12 посіли призові місця та отримали пам’ятні призи. Всіх учасників організатори гри нагородили дипломами та подяками.

Після завершення змагань, учасники та організатори заходу спілкувалися у неформальній обстановці під час перерви на каву. Завідувач кафедри професор Анатолій Яковлєв відповідав на запитання школярів про умови вступу до університету у 2017 році, розповів про можливості працевлаштування, а також про переваги навчання в ХПІ.