Про масштабний Ярмарок вакансій та актуальні дослідження молодих вчених — в проекті НТУ «ХПІ»

Сьогодні, 5 травня, на телеканалі ОТБ о 17.50 вийде перший у цьому році випуск телепроекту НТУ «ХПІ» «Світ освіти».

Перший сюжет передачі присвячений круглому столу «Інновації: бізнес і наука» за участі молодих вчених ХПІ та досвідчених промисловців України. Політехніки представлять свої передові наукові розробки, серед яких  навігаційна система для безпілотних літальних апаратів «NaviGo», добриво для сільськогосподарських культур з мікрочастинок, нова система захисту від блискавок. Представники бізнесу поділяться своїми першими враженнями від цих інновацій та розкажуть про можливості їх практичного застосування.

З другого матеріалу глядачі дізнаються про масштабний Ярмарок робочих місць «Політех—2017», який цього разу зібрав під одним дахом понад 75 провідних українських і міжнародних компаній. Роботодавці розкажуть про вимоги, які висуваються до сучасних кандидатів, умови праці, перспективи кар’єрного росту та заробітну плату, яку пропонують своїм майбутнім фахівцям, а студенти — про свої очікування від Ярмарку вакансій.

Детальніше — в черговому випуску проекту «Світ освіти» в п’ятницю, 5 травня, о 17.50 на телеканалі ОТБ (Філія ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Харківська регіональна дирекція»).

Наступний випуск телепрограми готується до виходу 26 травня (телеканал ОТБ, 19.27).

Довідка:    

Телепроект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» присвячений найбільш цікавим і значущим подіям, що відбуваються в університеті. 10-хвилинна програма виходить один раз на місяць, в п’ятницю, на каналі ОТБ.