Команда НТУ «ХПІ» стала срібним призером Всеукраїнської олімпіади з теоретичних основ електротехніки

17-19 травня відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Теоретичні основи електротехніки». В олімпіаді взяли участь 48 студентів з 19 вищих навчальних закладів України. Організатор заходу — кафедра теоретичних основ електротехніки НТУ «ХПІ».

Перше місце в олімпіаді посів студент Вінницького національного технічного університету Нго Ван Фионг.

 

Друге місце розділили Андрій Данилюк з НТУ «ХПІ» та Андрій Димерець з Чернігівського національного технологічного університету.

Третє місце також посіли двоє студентів: представник факультету автоматики та приладобудування НТУ «ХПІ» Нго Мань Кионг і вихованець Чернігівського національного технологічного університету Володимир Чорноног.

 

У командному заліку перше місце виборола команда Чернігівського національного технологічного університету (Андрій Димерець, Володимир Чорноног, Григорій Тур).

Команда НТУ «ХПІ», яку складали Віталій Собченко (група ЕМС-54б), Андрій Данилюк (ФТМ-31) і Владислав Дученко (Е-35), стала другою.

«Бронзу» командної першості з основ електротехніки отримали Василь Галатяк і Микола Вовк з Національного університету «Львівська політехніка».

Вітаємо переможців!