Про майстер-клас з виготовлення косметики та закулісся зйомок військового детектива на території ХПІ — в телепроекті «Світ освіти»

27 жовтня на телеканалі ОТБ о 19.25 вийде новий випуск телепроекту НТУ «ХПІ» «Світ освіти».

Перший сюжет програми буде присвячений освітньому майстер-класу «Технології індустрії краси». Про цілі та завдання заходу розкажуть його організатори, представники кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ». Студенти, викладачі та запрошені експерти відкриють школярам технології приготування бальзаму для губ, сухого шампуню, мила, а також правила догляду за волоссям. Випускники кафедри розкажуть про особливості роботи миловарних підприємств, де вони працюють. Своїми враженнями від участі в майстер-класах з приготування косметичних засобів поділяться харківські школярі.

У другому сюжеті «Світ освіти» глядачі дізнаються, як знімають на території ХПІ детективний серіал «За законами воєнного часу — 2», над яким працює українська компанія Star Media. Директор фільму Ігор Кривицький і керівник Харківського технічного клубу «Самохід» Олександр Осетров розкажуть про те, як вибирали локації, декорували корпуси ХПІ, який транспорт і зброю задіяли в зйомках фільму, щоб відтворити на території студентського містечка Політеху атмосферу Харкова 40-х років.

Відомі актори Катерина Климова та Анатолій Зіновенко, які грають у серіалі, розкажуть про фільм і поділяться враженнями, як їм працюється на кіномайданчику в ХПІ.

Детальніше — у черговому випуску проекту «Світ освіти» в п’ятницю, 27 жовтня, о 19.25 на телеканалі ОТБ (Філія ВАТ «Національна громадська телерадіокомпанія України» «Харківська регіональна дирекція»).

 

Довідка:

Телепроект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» присвячений найбільш цікавим і значущим подіям, що відбуваються в університеті. 10-хвилинна програма виходить один раз на місяць, у п’ятницю, на каналі ОТБ.