Хіміки ХПІ проведуть для школярів майстер-клас з приготування солодощів

23 листопада вчені кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» проведуть для школярів майстер-клас «Вкусняшка». Це другий освітній захід у рамках нового проекту про напрямки роботи кафедри.

Кожен учасник майстер-класу зможе спробувати себе у ролі кондитера. Школярі опанують технології приготування цукерок, кремів, бісквітів разом зі студентами, викладачами та професіоналами корпорації «Бісквіт-Шоколад» —випускниками кафедри, а також продегустують ці солодощі.

Дата і час: 23 листопада 2017 року, четвер, початок — 16.00.

Місце проведення: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2), технічний корпус, 2 поверх, кафедра технології жирів і продуктів бродіння.

Координатор проекту: Олена Іванівна Мочалова, тел: 093-49-84-313; 066-745-64-68.

Нагадаємо, перший майстер-клас вчених кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» був присвячений технологіям виготовлення косметичних засобів. Захід об’єднав школярів, студентів, викладачів і роботодавців. Гостям розповіли не лише про особливості роботи на підприємствах, що виробляють косметичну продукцію, а й продемонстрували процес створення таких засобів. Більш докладно про майстер-клас — у сюжеті телепроекту ХПІ «Світ освіти»:

https://youtu.be/MIPZU_D17_A